In & om het huis

In & om het huis

Herkent u dat ook: talloze ‘kleine’ klusjes in en om het huis die continu blijven liggen of ‘waar het telkens niet van komt’. Van het ophangen van een schilderij tot aan het in de wax zetten van de schutting. Of opruimingswerkzaamheden van de zolder of de garage. Het ontbreekt simpelweg aan de motivatie dan wel de tijd en energie. Het gevolg: het ‘To Do-lijstje’ breidt zich langzaamaan uit tot een waslijst aan vervelende klussen.

Met een abonnement op JouwRechterhand heeft u altijd iemand bij de hand die u hiervoor in kunt schakelen. Het afnemen van een abonnement is prijstechnisch in uw voordeel. Immers, u koopt een tegoed aan klus-uren waar u 365 dagen per jaar recht op heeft.

Calamiteiten
Daarnaast is het ook een heerlijke gedachte dat u ook bij calamiteiten iemand naast u heeft staan die u meteen kan ondersteunen waar nodig. Van een lekkende kraan en een kapotte ruit, tot aan een afgebroken dakgoot of een kapotte CV : JouwRechterhand staat zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 24 uur, bij u op de stoep. Een fijne gedachte.

 

In & om het huis

Stel uw vraag
Jouwrechterhand.nl - U de linker wij de rechter Vragen? Bel 06 - 557 921 01